BejelentésREMARTKft.
ÉRSEBÉSZETI SZAKRENDELŐJE

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.ÉRSEBÉSZET, ÉRGONDOZÁS

* Lábdagadás, lábfájdalom * Visszeres panaszok * Seprű vénák * Lábszárfekély * Érszűkület * Amputáció AMENNYIBEN SZEMÉLYES VIZSGÁLATON KÍVÁN RÉSZTVENNI, KLIKKELJEN IDE! Honlapunk ingyenes konzultációs lehetőséget is biztosít az érdeklődők számára. Azoknak az érbetegeknek szeretnénk így segíteni, akiknek visszér, lábszárfekély, érszűkület okoz testi, lelki szenvedést, esztétikai gondokat. Sokan vannak, hiszen az alsóvégtagi érszűkület előfordulása az összlakosságban több mint 5%. A férfiak 19 %-ának, a nők 45 %-ának pedig visszeres panaszai vannak. Már honlapunkat böngészve is sok információ válik ismertté, de a bajok mindig személyes jellegűek. Kérdezzen hát "ORVOS VÁLASZOL” illetve az "ÉRSZŰKÜLET, VISSZÉR TESZT” oldalunkra klikkelve! A REMART Érsebészeti Szakrendelő érsebész főorvosa, a Nők Lapja Café orvos szakértője ad válaszokat az érbetegek érdeklődő kérdéseire, személyes problémáira. Amennyiben egy héten belül nem kap választ kérdésére, keresse fel a"Megválaszolatlan Kérdések" oldalunkat! A honlapon található információk a tájékoztatást szolgálják, nem jelentenek konkrét terápiás javaslatot és nem helyettesítik szakember felkeresését. NE FELEJTSE : 1./ 30 ÉV FELETT a kialakuló érbetegségek idejében történő felismerésére mindenkinek javasolt ÉVENTE 1x az ÉRSZŰRÉS ! 2./ GONDOLJON A BIZTONSÁGRA! VISSZÉR KEZELÉS csak komplex érsebészeti vizsgálatot követően biztonságos, ezért is ÉRSEBÉSZ KEZÉBE VALÓ!


Üzenetküldés
Kérjük, ha JAVASLATA van honlapunk szolgáltatásainak javítására, írja meg ITT !

E-mail címed:
Szöveg:

Keresés a honlaponHírek
A KORAI FELISMERÉS ÉS KEZELÉS AKÁR ÉLETET IS MENTHET!

A vénás betegség és az érszűkület alattomosan kezdődik, sokszor csak későn észlelhető, mert kezdetben nem okoz panaszt. Az első tünetek megjelenésekor az elváltozások már komoly károkat okoztak a szervezetben.

tovább >>


Jusson eszébe!

A legtöbb ember érrendszeri betegségben szenved!

tovább >>


FIGYELEM !

A honlapon található és arról származó információk a tájékoztatást szolgálják, nem jelentenek konkrét terápiás javaslatot és nem helyettesítik szakember felkeresését.

ÉRSZŰRÉS évente 1x !

A kialakuló érbetegségek idejében történő felismerésére harminc év felett mindenkinek javasolt éves rendszerességgel.

tovább >>


Gondoljon a biztonságra!

Visszér kezelés csak komplex érsebészeti vizsgálatot követően biztonságos.

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!