BejelentésREMARTKft.
ÉRSEBÉSZETI SZAKRENDELŐJE

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.A lábszárfekély kezelése igen bonyolult dolog!

A kórosan tágult visszerek környékén az évek során duzzanat, majd kötőszövet-szaporulat, végül a tágult vénák feletti bőr fokozott elszíneződése, elvékonyodása alakul ki. Az elvékonyodott bőr fokozottan érzékeny a sérülésekre, sőt néha ok nélkül is kisebesedhet. Ha a sérülés eléri a vénát, akkor igen erős vérzés indulhat el; ilyenkor a vérzés helyét azonnal nyomókötéssel kell ellátni, a végtagot, pedig fel kell polcolni. Amennyiben csupán "kisebb" lábszárfekély alakul ki, akkor az elsődleges feladat a seb felülfertőződésének megakadályozása, valamint sarjasztó, hámosító kezelése, a kifejezetten e célra fejlesztett szerek egyikével. A kezelés részeként mindenképpen gondoskodni kell az esetlegesen kialakuló vizenyő (oedéma) megszűntetéséről. A gyógyulást szintén gyorsítja, ha a beteg - amikor csak lehetősége van rá - felpolcolja a lábát. Rugalmas pólya (fásli) és kompressziós gyógyharisnya használata csak érvizsgálatot követően, orvosi ellenőrzés mellett javasolt. Az alkalmazott gyógyszeres kezelés, kiegészítő "fény terápia" a gyógyulási folyamatot gyorsítja. A kezelés menetét minden esetben orvosnak kell irányítania, így a megfelelő kötszereket és a helyi kezelés szereit is ő választja meg.

Keresés a honlaponHírek
A KORAI FELISMERÉS ÉS KEZELÉS AKÁR ÉLETET IS MENTHET!

A vénás betegség és az érszűkület alattomosan kezdődik, sokszor csak későn észlelhető, mert kezdetben nem okoz panaszt. Az első tünetek megjelenésekor az elváltozások már komoly károkat okoztak a szervezetben.

tovább >>


Jusson eszébe!

A legtöbb ember érrendszeri betegségben szenved!

tovább >>


FIGYELEM !

A honlapon található és arról származó információk a tájékoztatást szolgálják, nem jelentenek konkrét terápiás javaslatot és nem helyettesítik szakember felkeresését.

ÉRSZŰRÉS évente 1x !

A kialakuló érbetegségek idejében történő felismerésére harminc év felett mindenkinek javasolt éves rendszerességgel.

tovább >>


Gondoljon a biztonságra!

Visszér kezelés csak komplex érsebészeti vizsgálatot követően biztonságos.

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!