BejelentésREMARTKft.
ÉRSEBÉSZETI SZAKRENDELŐJE

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Nehéz láb érzés, lábdagadás érzése, éjszakai lábikragörcs

A progesteron (nõi terhességi hormon) vénás elégtelenségben izomlazító hatása révén hozzájárul a vénás pangás kialakulásához, míg az ösztrogén (nõi hormon) befolyásolja a véralvadást és elõsegíti a simaizomsejtek szaporodását, csökkenti összehúzódó képességüket, fokozza az ér falában a kollagén rostok lebomlását. Klinikailag ez a káros hormonhatás a vénák kitágulását, a kisebb erek áteresztõ képességének fokozódását, ödémát eredményez. Kimondható tehát, hogy a fogamzásgátlót szedõ, vagy egyéb okból hormonpótlásban részesülõ nõk fokozottan veszélyeztetettek vénás károsodás illetve krónikus vénás elégtelenség kialakulása szempontjából. Ezt a folyamatot jelzik az objektív tüneteket még nem okozó, vénás pangásra utaló szubjektív tünetek (nehéz láb érzés, lábdagadás érzése, éjszakai lábikragörcs stb.) illetve a felületesen megjelenõ helyi vénatágulatok.

Keresés a honlaponHírek
A KORAI FELISMERÉS ÉS KEZELÉS AKÁR ÉLETET IS MENTHET!

A vénás betegség és az érszűkület alattomosan kezdődik, sokszor csak későn észlelhető, mert kezdetben nem okoz panaszt. Az első tünetek megjelenésekor az elváltozások már komoly károkat okoztak a szervezetben.

tovább >>


Jusson eszébe!

A legtöbb ember érrendszeri betegségben szenved!

tovább >>


FIGYELEM !

A honlapon található és arról származó információk a tájékoztatást szolgálják, nem jelentenek konkrét terápiás javaslatot és nem helyettesítik szakember felkeresését.

ÉRSZŰRÉS évente 1x !

A kialakuló érbetegségek idejében történő felismerésére harminc év felett mindenkinek javasolt éves rendszerességgel.

tovább >>


Gondoljon a biztonságra!

Visszér kezelés csak komplex érsebészeti vizsgálatot követően biztonságos.

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!